24 Aralık 2012 Pazartesi

Öldüren Şüphe - Charade Altyazılı İzle



Amerikan yönetmen Stanley Donen´in çektiği sinema filmi "Charade", 1963 senesinde vizyona girdi. Peter Stone ile Marc Behm´in The Unsuspecting Wife adlı hikayesinden uyarlanan filmde Belçikalı aktris Audrey Hepburn, İngiliz aktör Cary Grant, 2000 senesinde hayatını kaybeden aktör Walter Matthau, Oscar Ödüllü aktör George Kennedy, 2002 senesinde hayatını kaybeden aktör James Coburn ve Dominique Minot gibi isimler rol alıyor. Türkçe´ye ´Öldüren Şüphe´ olarak çevrilen ve 4 Milyon Dolar gibi bir bütçeyle tamamlanan film, Paris ve Kaliforniya´da çekildi.

Genç bir kadın olan Regina Lampert, gittiği tatilde eşi Charles´den boşanmaya karar vermiştir. Kararını uygulamak adına Paris´e döndüğünde kocasının öldürülmüş olduğunu öğrenen Regina, küçük çapta bir şok geçirir. Çok geçmeden kocasının ölmeden evvel ortak hesaplarındaki parayı nakite çevirdiğini ve bu paranın da ölmeden önce ortadan kaybolduğunu öğrenen genç kadın, ne yapacağını bilememektedir.

FBI tarafından peşine düşülen kayıp para ve şüpheli gözlerden kaçmaya çalışan Regina, kendisine yardım eli uzatan Peter Joshua´ya güvenmek zorunda kalacaktır.





Öldüren Şüphe - Charade Altyazılı İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder